OM OS

OM OS

Hej og velkommen til vores blog In Between.

Nedenfor er en kort beskrivelse af os, så i kan se hvem der står bag bloggen.

Anna (venstre) & Christine (højre)

Anna (venstre) & Christine (højre)

Anna
Mit navn er Anna. Jeg er 18 år gammel og går i 3.g på Høje-Taastrup gymnasium, hvor jeg har en studieretning med matematik, biologi og idræt. Træning har altid fyldt rigtig meget i mit liv – jeg begyndte at svømme som helt lille og svømmede et par år på konkurrenceplan. Efter jeg stoppede med at svømme begyndte jeg at undervise små børn, og spiller nu floorball, løber og træner i fitnessdk. Jeg har en stor interesse for kost, og lever af flere forskellige grunde semi-vegetarisk lige nu.

Christine
Mit navn er Christine. Jeg er 18 år og går i 2.g på Tietgen handelsgymnasium i Odense. Jeg har  været gymnast siden jeg kunne gå, og har deltaget i konkurrencer siden jeg var 8 år. Da jeg kom i gymnasiet måtte jeg desværre stoppe, da det var for tidskrævende. Nu træner jeg i stedet i Fitness World 3-4 gange om ugen. Jeg løber også, og er ved at træne op til et halvmarathon. Jeg elsker at eksperimentere med mad og udvikle nye opskrifter, så der vil komme masser af opskrifter på bloggen.

 

Vi håber at i vil læse med på bloggen, og kan finde inspiration og gode idéer.
Knus Anna og Christine

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

OM OS