OMELET // Rosmarin & Chili
Jeg er vokset op i en familie, hvor maden skal smage af noget. Min mor og far har altid krydret maden med alverdens (kendte og ukendte) krydderier og krydderurter. Da jeg var baby fik jeg chili i sutteflasken (overdrivelse fremmer forståelsen). Det jeg mener er, at mine forældre aldrig har været bange for at krydre maden og de har altid forlangt at min søster og jeg smagte på den. Det er jeg taknemmelig for i dag. Jeg elsker krydderurter og krydderier. Til frokost i dag lavede jeg derfor denne rosmarin/chili omelet.
Fyld:
Skinkestrimler
Cherrytomater
Rosmarin
Chilipulver
En skive 6% ost
Æggeblanding:
2 æg
En god sjat skummetmælk
Salt
Fremgangsmåde: Start med at stege fyldet (på nær osten) i en smule olivenolie, på en varm pande. Når skinken er begyndt at tage farve, skal varmen ned på middel, så man ikke brænder æggeblandingen. Efter panden er blevet koldere tilsættes æggeblandingen. Når bunden af omeletten er blevet fast, kan man med en paletkniv “vippe” omeletten i siderne, og på den måde få det flydende på toppen i bunden. Når omeletten er næsten færdig lægges osteskiven på den ene halvdel. Dernæst vipper man den anden halvdel over, og når osten er smeltet, er omeletten færdig.
– Christine
Ingen kommentarer endnu